Geboorte en bruiloft

Afgelopen mocht ik me volop wanen in de wereld van geboorte en bruiloft…twee gebeurtenissen waar mijn hart sneller van gaat kloppen! 

Bijzondere gebeurtenissen

Geboorte geven en trouwen zijn totaal verschillende gebeurtenissen. Toch zie ik ook veel overeenkomsten. De impact voorafgaand en tijdens het afspelen ervan, de magie rondom en natuurlijk de voorbereiding.

Als ik gevraagd word voor geboortecoaching of ik mag een rol vervullen rondom een bruiloft, dan bruist er energie!

Zelfvertrouwen en kracht

Afgelopen week mocht ik beide ervaren! Dinsdag op woensdag nacht heb ik met liefde een nacht overgedragen om een barende vrouw te ondersteunen, te masseren, af te leiden, zelfvertrouwen en kracht te geven en er voor haar te zijn.

De dag erna mocht ik met mijn vriendin mee om haar trouwjurk af te passen. Een bijzonder en spannend moment! Ook dan doe je er alles aan om het mooiste en beste uit de vrouw naar boven te halen en haar haar schoonheid en kracht te laten zien. Dat is gelukt. Wat zag ze er beeldschoon uit!

Een week met voldoening dus. Doe mij nog maar meer van deze ;). Gelukkig volgt de bruiloft snel en een volgende zwangere dient zich ook alweer aan. Joepie!