Persoonlijke en originele kraamcadeaus

Baby geboren

Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel kraamcadeau? Bij mij kun je terecht voor (gepersonaliseerde) kraamcadeautjes, geboorteherinneringen en geschenken voor overige speciale gelegenheden. Ook christelijke cadeautjes behoren tot mijn assortiment. Ik denk graag met je mee voor een cadeau op maat. De geboorte van een baby is één van de meeste bijzondere gebeurtenissen in iemands leven. Je wilt dan met een met een passend en bijzonder cadeau aankomen.

 

Je hebt keuze uit een ruim assortiment aan (kraam)cadeaus met als basis houten familie/geboortepoppetjes. Kies bijvoorbeeld voor een stolp, plankje met droogbloemen, houten huisje, fotolijst of sleutelhanger. Zo kom je ten alle tijde met iets origineels en unieks aan!

Onder mijn merknaam BE LIEF special gifts zijn er sinds kort ook theelichthouders, plankjes en boomstamschijfjes te koop, waar liefdevolle of christelijke teksten in gebrand zijn door sociale houtwerkplaats ‘De Klamp’. Check mijn facebook voor inspiratie en voorbeelden.

Overige gelegenheden

Ook voor de baby’s/kinderen die niet meer bij ons zijn, bied ik diverse mogelijkheden aan in de vorm van een rouwherinnering. Vaak gebruik ik witte vleugeltjes, een sterretje of een andere subtiele toepassing. Gezamenlijk bespreken we jouw wensen.