Een bevalbad huren

Bevallen in bad

Als Doula heb ik de voordelen van bevallen in bad mogen ervaren. Tegen een aantrekkelijke prijs verhuur ik dit bevalbad, zodat je deze zelf niet hoeft aan te schaffen. Het bad biedt ruimte aan 2 personen.

Inhoud bevalbad ‘in a box eco’

– Elektrische opblaaspomp
– Persoonlijke binnenhoes t.w.v. € 47,-
– Dompelpomp
– Waterslang voor waterinvoer en -afvoer 
– Duidelijke handleiding

Vanzelfsprekend worden onderdelen die in aanraking zijn gekomen met het badwater vervangen, zoals bijvoorbeeld de binnenhoes, de waterslang, het schepnetje en de thermometer. Het bad en de beíde pompen weer retour.

De huurprijs van € 130,- is voor een periode van 5 weken (37 tot ca.42 weken). Je krijgt 20% korting op de huur wanneer ik jou als Doula begeleid.

Meerprijs extra lange handschoenen voor de verloskundige  € 7,95.

Je betaalt € 100,- borg welke je bij schoon en intact inleveren retour krijgt. Bezorgen en ophalen van het bad kan tegen een reiskostenvergoeding van € 0,24 per kilometer.

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer we tot overeenstemming zijn gekomen en een ophaaldatum hebben afgestemd, reserveer ik het bad exclusief voor jou en kan het dus niet aan een ander toebedeeld worden. Je gaat dan akkoord met de annuleringsvoorwaarden. Indien je drie weken (of langer) voor de afgesproken ophaaldatum (meestal tegen de 37 weken zwangerschap) annuleert, dan zijn hier geen resterende kosten aan verbonden. Mocht je, om wat voor reden dan ook, annuleren binnen die drie weken dan blijven de onderstaande percentages qua betaling van de badhuur (€ 80,-)gelden:

Bij annulering 2-3 week voor afhaalmoment 40% betalen.
Bij annulering 1-2 week voor afhaalmoment 70% betalen.
Bij annulering 1-0 week voor afhaalmoment 100% betalen.