The single lady

Ik zou bewust alleenstaande moeder gaan worden/ Na het verlies van een eerdere zwangerschap en het bijkomende intense verdriet, had ik ook het vertrouwen in mijn lichaam verloren. Ik ontmoette Saskia en gelijk wist ik, dat zij als doula mij tijdens deze zwangerschap kon helpen om terug te komen in mijn eigen kracht en te gaan genieten van het groeiende wondertje in mijn buik.

Onze tussentijdse ontmoetingen deden mij erg goed en geen enkele vraag was té gek. De mogelijkheid om altijd in contact te treden via bijvoorbeeld WhatsApp gaf mij veel geruststelling. Na een zwangerschap van bijna 42 weken ben ik via een keizersnede bevallen van mijn prachtige dochter Amber Lune. Ongeacht het feit dat, na veel proberen met Saskia aan mijn zijde, een natuurlijke bevalling helaas niet gelukt is, kijk ik met veel dankbaarheid en plezier terug op die dag.

Het door Saskia geschreven geboorteverslag koester ik enorm! Ik kan oprecht zeggen dat ik mij nog nooit eerder zo krachtig en vrouwelijk heb gevoeld. Bedankt Saskia!