Zorgdouche

Mobiliteit bij ongemak

Heb je tijdelijk een mobiele zorgdouche de luxe nodig in verband met verminderde mobiliteit, een keizersnede of omdat je een zware bevalling hebt gehad? Deze zorgdouche biedt dan dé oplossing!

De douche is voorzien van mat veiligheidsglas voor jouw privacy. De cabine heeft drie handgrepen, waaronder de douchestang. De antislip veiligheidsvloer en cooltouch thermostaatkraan geven extra veiligheid.

De voorwaarden zijn wel dat je situatie thuis voorziet in een afvoer(riool) en warm/koud water binnen 2 meter.

Kenmerken:

-verstelbare pootjes

-200 cm hoog, 120 x 80 oppervlakte

-half hoog douche gordijn

-eenvoudig te reinigen

-met oprijplaat

De mobiele douche is al per maand te huur voor €375,- euro inclusief bezorgkosten binnen een straal van 50 kilometer en installatie. Andere periodes in overleg. Reiskosten 24 cent per km. Je betaalt € 1000,- borg. 

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer we tot overeenstemming zijn gekomen en een ophaaldatum hebben afgestemd, reserveer ik de douche exclusief voor jou en kan het dus niet aan een ander toebedeeld worden. Indien je drie weken (of langer) voor de afgesproken ophaaldatum  annuleert, dan zijn hier geen resterende kosten aan verbonden. Mocht je, om wat voor reden dan ook, annuleren binnen die drie weken dan blijven de onderstaande percentages qua betaling van de huur gelden:

Bij annulering 2-3 week voor afhaalmoment 40% betalen.
Bij annulering 1-2 week voor afhaalmoment 70% betalen.
Bij annulering 1-0 week voor afhaalmoment 100% betalen